• sinds 1972
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

De lente komt er aan!

Geplaatst op: Thursday 02 February 2017

Ook al is het buiten koud en kon er zelfs al geschaatst worden dit jaar kijken  wij in de relatiegeschenkenwereld al uit naar de lente. Het is belangrijk om  promotionele activiteiten en het geven van geschenken goed in te plannen en  daarom kijken wij altijd vooruit! In dit geval kijken we dus naar de lente,  seizoen van de bloemen, iets warmere temperaturen en helaas ook een enkel  regenbuitje!

 De lente is een seizoen waarin veel promotionele producten kunnen worden  gebruikt. Er zijn veel beurzen en evenementen waar u uw producten kunt  uitdelen en veel mensen gaan er op uit om van de eerste mooie dagen te  genieten. Dit laatste zorgt ervoor dat een product als de zadelhoes enorm  populair is in de lente. Daar tegenover staat dat ook een paraplu succes  oplevert in deze periode gezien het onzekere weer. 

Leuk is ook dat de lente zorgt voor kleur in het leven. In dit seizoen verkopen wij veel meer felle relatiegeschenken dan in de winter en herfst. Doordat moeder natuur ontwaakt worden ook de producten en de bijbehorende acties een stuk vrolijker! Leuke voorbeelden van producten die mogen opvallen zijn: strandballen, sleutelhangers en caps.

bloem lente

 

 

 

 

 

 

Ga terug

Relatiegeschenken zijn per categorie ingedeeld

We hebben een zéér breed assortiment relatiegeschenken en promotie artikelen. Staat uw product niet in deze categorie, stel ons dan de vraag en u krijgt snel een passend antwoord.

Geef uw gekozen relatiegeschenk een persoonlijk tintje door het te bedrukken met uw logo en/of tekst.

Als u het nog persoonlijker wilt maken dan bieden wij U de mogelijkheid de producten speciaal te laten fabriceren in eigen kleur of uitvoering. Door onze jaren lange ervaring in o.a. het Verre Oosten zijn wij in staat producten te laten maken in uw eigen huisstijl of vorm. Vraag nu naar de mogelijkheden.